bono_regalo_slide

CUPÓ REGAL

REGALA JOCS DE LOCK-CLOCK ESCAPE ROOM!

REP EL TEU XEC REGAL DIGITAL DE MANERA IMMEDIATA AL CORRRU ELECTRÒNIC

A Lock-Clock tenim Xecs Regal per escollir entre qualsevol dels nostres 5 jocs. Aquí trobaràs aventures per a tots els gustos i edats: des dels 7 fins als 99 anys. Tenim escape rooms de diferents temàtiques i nivells de dificultat.

"Tresor Asteca" - un joc ideal per a principiants i famílies amb nens majors de 7 anys.

"Servei Secret" - un joc amb temàtica d'espies per a persones amb experiència en escape rooms.

"Missió Gaudí" - la sala cultural per a adults i famílies amb nens de més de 12 anys.

"Laberint del temps" - un joc a l'aire lliure per a adults i famílies amb nens de més de 12 anys.

"After-Party" - la sala amb la temàtica d'una festa boja per a majors de 18 anys.

La targeta digital la podeu comprar a través de la nostra web i rebre-la de manera immediata al correu electrònic després d'efectuar el pagament. Per aconseguir el Xec Regal Digital: llisca cap a baix a aquesta mateixa pàgina i escull la sala que vulguis regalar. A partir d'aquí, només has de seguir els passos que t'indica la web.

Ja sigui per fer un regal als teus familiars, parella, amics o nens: a Lock-Clock sempre podràs escollir el joc més adequat i sempre encertaràs. Perquè no hi ha res millor que regalar emocions i experiències a les persones que estimem. I no hi ha res més emocionant que viure un escape room!

El Xec Regal de Lock-Clock Escape Room funciona com una targeta de prepagament. Qui fa el regal abona una sessió de joc oberta, és a dir, els qui reben el regal podran escollir la sessió el dia i l'hora que vulguin (dins de la disponibilitat indicada en el nostre calendari a la web).

Cada Xec Regal té una validesa d'un any des de la data de la compra. No és reemborsable. En el cas que la persona que rebi el Xec Regal prefereixi fer una altra sala o vulgui afegir més persones al seu equip, pot abonar la diferència de preu descomptant la totalitat ja pagada pel Xec regal.

СOMPRA EL XEC REGAL DE LOCK-CLOCK ESCAPE ROOM: