ESCULL EL MILLOR ESCAPE ROOM PER TU

Steampunk Secret Box

Un joc d'escapament portàtil transportable a qualsevol lloc: interior o exterior. Solució creativa per a esdeveniments corporatius i ocasions especials.

Transportable a qualsevol lloc
saber-ne més

ALTRES PROJECTES

Escape Rooms a mida

Si necessites fer un joc a mida per una empresa, un event, o qualsevol altra ocasió especial, pots contactar amb nosaltres per a que creem i desenvolupem un joc original segons les vostres necessitats. 

Tenim més de 6 anys d’experiència en la creació d’escape rooms. Hem dissenyat des de zero, 4 sales al centre de Barcelona, un joc d’escape a l’aire lliure, un joc portàtil i més de 15 jocs imprimibles. 

Envia’ns un correu a lockclock.bcn@gmail.com i et respondrem al més aviat possible.

Joc portàtil en carpa inflable

Tenim una carpa inflable de 5x5m on podem organitzar un joc a mida per un event privat, corporatiu, un Team-Building, un festival, o qualsevol altre esdeveniment. 

El temps d’instal·lació és mínim, i podem portar aquest escape room portàtil a qualsevol lloc d’Espanya i Europa. El nostre equip s’encarrega de tot: des de la creació del joc i la decoració, fins a temes de logística i transport. 

Envia’ns un correu a lockclock.bcn@gmail.com i et respondrem al més aviat possible.

Jocs d’escape imprimibles i a domicili, per fer amb nens a casa, o a l’aire lliure. Ideal per celebrar un aniversari, una ocasió especial com Halloween, Nadal, els Reis Mags, o simplement per organitzar un dia diferent en família. Cada aventura té una història diferent: n’hi ha amb temàtiques de pirates, de dinosaures, d’escola de màgia i moltes més. 

Visita la nostra web: https://www.escaperoomencasa.es

 

ESCAPE ROOMS DIFERENTS PER A PÚBLIC DIFERENT

El millor escape room de Barcelona per jugar amb els amics, companys de treball, pares o nens. Tenim cinc jocs diferents, per a tots els públics. 

 

En familia

Tenim dos escape rooms familiars: "Tresor Asteca" i "Missió Gaudí", on podeu jugar amb nens majors de 7 i de 10 anys, respectivament. Jugar amb una Escape Room en família és una activitat diferent i original, perfecte per a realitzar amb els teus nens.
 

Grups grans

Podem oferir l'activitat d'escape room per a grups grans ja que podeu dividir en diversos equips i jugar a diferents sales amb una diferència d'uns 10-15 minuts.
 

Per a empreses

Amb nosaltres podeu organitzar la vostra activitat d'empresa realitzant un Team Building a les nostres sales al centre de Barcelona. Un joc d'escape millora la vostra cohesió d'equip, coneixement interpersonal i treball sota un estrès positiu.
 

Amics

Amb 5 jocs d'escape i diferents temàtiques a escollir, oferim una àmplia oferta perquè puguis venir amb el teu grup d'amics un cap de setmana, celebrar un aniversari o fins i tot un comiat de solter / a. En ple centre de Barcelona.