escape room infantil

escape room con niños

escape room familiar

Barcelona ofereix tot tipus d'activitats, però sovint no és fàcil trobar una activitat ideal per a tota la família, ja que les preferències dels nens i les dels adults solen ser diferents. Passar temps junts i que alhora sigui divertit per a tots és un trenca-closques! I on hi ha trenca-closques, hi som nosaltres, els Escape Rooms: una diversió popular que consisteix a escapar d'una habitació temàtica. És tota una aventura que no deixa indiferent a ningú!

En l'últim any el fenomen dels Escape Rooms ha passat de ser una diversió singular a una activitat d’oci com qualsevol altra, com anar al cinema o a un museu. A Barcelona i a l’àrea metropolitana ja hi ha aproximadament 200 escape rooms de temàtiques molt diferents, la majoria dels quals són aptes per a tota la família. Encara que aquest tipus d'aventura no requereixi coneixements previs, és millor estar preparats abans de venir. Avui al blog us portem cinc consells per convertir-vos en una família de escapistes. Esperem que us agradin.

1. Escolliu la missió adequada:

A l’hora de reservar una missió per a la família, abans de tot és important comprovar l'edat mínima admesa per participar-hi. Aquesta informació sol aparèixer en la descripció del room en qüestió. Si alguns membres de l'equip són molt petits, pot ser que els deixin entrar igualment encara que la missió no estigui dissenyada per a la seva edat. A Lock-Clock, per exemple, admetem la presència dels pares amb els seus nadons sense cap cost addicional. És poc probable que els nens petits puguin resoldre enigmes, però pot ser que trobin alguna cosa o bé que simplement puguin gaudir d'una aventura amb els seus pares, cosa que sempre és interessant per ells. Si el vostre petit és aprensiu o li fa por la foscor, truqueu a l'oficina i pregunteu sobre la temàtica o l’ambient. Potser és possible jugar amb llum, però haureu d'avisar per avançat per evitar el risc de passar una hora plena de llàgrimes i d’ensurts sense cap diversió. Per la primera vegada no us aconsellem escollir una missió complicada: és millor que la canalla gaudeixi de l'aventura, encara que sortiu més d'hora, a què perdin l'interès per no saber què fer.

UN ALTRE CONSELL: feu servir el cercador Escaperoomlover, ja que disposa de filtres com «escape room infantil».
niños escape Room2. Tant vosaltres com la canalla sou un mateix equip:

Escolteu també els petits. Tenen molta experiència en jocs i la veritat és que de vegades ells juguen molt millor que els adults: veuen moltes més coses, confien en la seva intuïció i tenen moltes ganes de guanyar. Compartiu les vostres idees i escolteu-vos l'un a l'altre. Hem vist molts equips en què els adults estaven tan emocionats pel joc que no feien cas dels seus nens. En altres casos no els escoltaven, encara que els nens sovint tenien les solucions correctes. Un escape room és un joc en equip, així que si un se sent més llest que els altres, tota la dinàmica del joc es desfà com un castell de cartes.

3. Confieu en el vostre Game Màster:

El Game Màster és la persona que explica les regles del joc, us acompanya fins a l'habitació i segueix observant-vos durant tot el joc per ajudar-vos sempre que sigui necessari. També és un membre més de l'equip. La manera en què us ajuda, o «supervisa» el joc, depèn de la dinàmica i de l'equip, ja que pot ser que uns s'encallin o necessitin més ajuda que uns altres. El vostre Game Màster és un empleat que també és un aficionat als escape rooms, o si no, no treballaria aquí. Per tant, la vostra experiència és una de les seves motivacions més grans. No dubteu a demanar-li un suggeriment o preguntar-li el que necessiteu, perquè normalment ell o ella ja ha supervisat moltes sessions i sap exactament què ha de dir, i quan, perquè la dinàmica del joc es desenvolupi bé. Si us agrada la seva feina, no dubteu a deixar la vostra opinió a TripAdvisor o Facebook esmentant-ne el nom. És molt agradable per a ells i sobretot per a l'equip!

4. Fixeu el resultat:

Si en teniu l'oportunitat, després del joc demaneu 2 minuts addicionals per repassar tots els enigmes i les seves solucions. D'aquesta manera els nens tindran una impressió completa de l'aventura viscuda i una bona raó per enorgullir-se'n.
5. Seguiu jugant!

Sigui quin sigui el resultat del joc, busqueu altres missions i seguiu jugant. La segona experiència us semblarà completament diferent a la primera. Hi ha tantes temàtiques i enigmes que mai us avorrireu! Aquestes aventures us encantaran a tots i enfortiran les vostres relacions familiars. No hi ha res impossible quan estàs amb la teva família!

 
Maria Khodykina, Lock-Clock Escape room Barcelona
 
P.D. Si veniu en família, a Lock-Clock tenim dues sales que us podem adaptar:
 
 
escape room con niños

escape room familiar

Barcelona ofrece todo tipo de actividades, pero a menudo no es fácil encontrar una actividad ideal para toda la familia, ya que las preferencias de los niños y los adultos suelen ser diferentes. ¡Pasar el tiempo juntos y que a la vez sea divertido para cada uno es todo un rompecabezas! Y dónde están los rompecabezas, estamos nosotros, los Escape Rooms: una diversión popular que consiste en escapar de una habitación temática. ¡Es toda una aventura que no deja indiferente a nadie!

En el último año el fenómeno de los Escape Rooms pasó de ser una diversión singular a una actividad ocio como cualquier otra, como ir al cine o a un museo. En Barcelona y sus alrededores ya hay aproximadamente 200 escape rooms de temáticas muy distintas, la mayoría de los cuales son aptos para toda la familia. Aunque este tipo de aventura no requiere conocimientos previos, es mejor estar preparados por adelantado. Hoy en el blog os traemos cinco consejos para convertirse en una familia de escapistas y realmente esperamos que os guste.
 
1. Escoger una misión adecuada:
Al reservar una misión para su familia, antes de todo es importante comprobar la edad mínima admitida para participar. Esta información suele aparecer en la descripción del room en cuestión. Si algunos miembros del equipo son muy pequeños, puede que los dejen entrar igualmente aunque la misión no esté diseñada para su edad. En Lock-Clock, por ejemplo, aprobamos la presencia de los padres con sus bebés sin ningún coste adicional. Es poco probable que los niños pequeños puedan resolver enigmas, pero pueden encontrar alguna cosa o bien solo disfrutar de una aventura con sus padres, lo que siempre es curioso.
Si vuestro peque es asustadizo o le da miedo la oscuridad, llamad a la oficina y preguntad sobre el ambiente. Puede que sea posible jugar con luz, pero tendréis que avisar por adelantado para evitar el riesgo de pasar una hora llena de lágrimas y espantos sin ningún placer.
Para la primera vez no aconsejamos escoger una misión complicada: es mejor que vuestro peque disfrute de la aventura y salgáis más temprano, a que pierda el interés por no saber qué hace.
 
UN CONSEJO: Usad el buscador Escaperoomlover, ya que dispone de filtros como «escape room infantil».
 
2. Tanto vosotros como vuestros peques sois un equipo:

niños escape RoomEscuchad también a los peques. Tienen mucha experiencia en juegos y la verdad es que a veces los ellos juegan mucho mejor que los adultos: ven mucho más, confían en su intuición y tienen muchas ganas de ganar. Compartid vuestras ideas y escucharos el uno a otro. Hemos visto muchos equipos en los que los adultos estaban tan emocionados por el juego que no hacían caso de sus niños. En otros casos no les escuchaban, aunque los niños a menudo tenían las soluciones correctas. Un escape room es un juego en equipo, así que cuando uno se siente más listo que los demás, toda la dinámica del juego se deshace como un castillo de naipes.

3. Confiad en vuestro Game Master:

El Game Master es la persona que explica las reglas del juego, os acompaña hasta la habitación y sigue observando durante todo el juego para ayudaros siempre que sea necesario. También es un miembro del equipo. El modo en que os ayuda, o «supervisa» el juego, depende de la dinámica y el equipo, ya que puede que un equipo se atasque o precise más ayuda más que otro. Vuestro Game Master es un empleado que también es un aficionado a los escape rooms, o si no no trabajaría ahí, por lo tanto, vuestra experiencia es una de sus motivaciones más importantes. No dudéisen pedirle una sugerencia o preguntarle lo que necesitéis, porque normalmente el Game Master ya ha supervisado muchas sesiones y sabe exactamente qué tiene que decir y cuándo para que la dinámica del juego se desarrolle bien. Si os gusta su trabajo, no perdáis tiempo y dejad vuestra opinión en TripAdvisor o Facebook mencionando el nombre del Game Master. ¡Es muy agradable para el empleado y para todo el equipo!

 
4. Fijad el resultado:
Si tenéis la oportunidad, después del juego, pedid 2 minutos adicionales para repasar todos los enigmas y sus soluciones. De esa manera los niños tendrán una impresión completa de la aventura pasada y un verdadero motivo para enorgullecerse.
 
5. ¡Seguid jugando!
Sea cual sea el resultado del juego, buscad otras misiones y seguid jugando. La segunda experiencia os parecerá completamente distinta a la primera. ¡Hay tantas temáticas y enigmas que nunca os aburriréis! La aventura anterior os encantará a todos y fortalecerá vuestras relaciones familiares. ¡No hay nada imposible cuando estás con tu familia!  
 
 
Maria Khodykina, Lock-Clock Escape room Barcelona
 
 
P.D. Si venís en familia, en Lock-Clock tenemos dos juegos adaptables para familias: